İtopya'dan 40.000TL sistem önerisi

Emenike1907

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, bir masaüstü bilgisayar satın almak için 40.000-50.000 lira arası bir bütçem var ve çevremde fiziksel mağazaları olduğu için İtopya'dan almayı düşünüyorum. Bu bütçeye kasa, monitör, klavye, mouse, kulaklık vb. de dahil, sistem harici olarak ekipman önerilerinizi de bekliyorum, ayrıca bu ekipmanları İtopya'dan almak mantıklı mı? Garanti ve fiyat durumu nasıl? Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Öneri yapamayacağım ama garantisinden memnunum. i5 12400f vardı garantiye götürünce darboğaz var diye i5 12600 yapmışlardı. Ramlerin falan da değişimi yapıldı. Garanti konusunda sıkıntı çıkarmadılar bana yani.

İtopya'da şu an bildiğim kadarıyla fiyatına muadil diğer sitelerde daha iyi sistemler bulunuyor. Bütçeye her şey dahil ise İncehesap'ta RX 9060 XTli sistemi 40k ya alıp 2K monitör yapabilirsin. İncehesap garantisi bildiğim kadarıyla iyi değil.

Sistemlerin garantisi hakkında yorum var ama monitör ve ekipmanların garantisi ile ilgili değerlendirme bulamadım.

Sistemlerin garantisi hakkında yorum var ama monitör ve ekipmanların garantisi ile ilgili değerlendirme bulamadım.

Monitörü de oradan almıştım. Sıkıntı yaşamadım ama alırken orada bakıyorlar ölü pixele falan size vermeden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…