İtopya'dan 4060 Ti sistem alınır mı?

cakireren

Hectopat
Şu an Axess karta 6 ay vade farksız taksit yapıyorlar ondan ötürü almak istiyorum. Anakartı, RAM'leri, kasayı, SSD'yi değiştirdim ve kule tipi soğutucu ekledim. Belki bu fiyata daha iyi AM5 sistem vardır fakat peşin fiyatına sattıkları için o fiyata çıkamıyorum. İncehesap, Sinerji, Gaming.Gen.TR hepsine bakıyorum fakat bu kalitede ve fiyata bu taksit imkanına uygun sistem bulamadım. Sizce alınır mı? Nasıl sistem?

Dosya Ekleri

• 1717055851507.png
    247,7 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
şu siteyi bende merak ediyorum ne denli güvenilir, sağlam takipteyim.

şu siteyi bende merak ediyorum ne denli güvenilir, sağlam takipteyim.
Çok güvenilir bir site en az 5-10 alışverişim oldu monitörüm bazı bilgisayar parçalarım ekipmanlarım bu siteden bir kez bozuk mal geldi onuda uğraştırmadan direkt garanti kapsamında yenisini gönderdiler.

Rampage sadece kendisini soğutur onu çıkar önce. AM4 sistem bu AM5 değil 2.ci bu. Ekran kartı Ventus en kötü kartlardan biridir Allah yardımcın olsun. Kasa idare eder. Fiyatda bilgim yok güncel bakmak gerekiyor. Sistem çok kötü değil ama ventus kart eksi. 5600 soğutması kendine yetiyor ekstradan soğutma alma.

AM4 olduğunu biliyorum demek istediğim belki bu fiyata AM5 sistem satılıyordu ama bu sitede uyguna yok. Daha önce Ventus'un 3060 2 fanlısını kullandım hiçbir problem yaratmadı sebebi nedir? Ayrıca kule tipi soğutucu alacağım işlemci için Rampage'inki neden kötü?

Son düzenleme:
Sistem güzel taksit olması gerçekten güzel alınır.

MSI Ventus'la gün geçtikçe bozdu. Soğutması rakiplerine göre kötü. Rampage Çin'den gelen ürünlere marka basıp satan firma soğutması onunda kötü. 5600 stok soğutması thermal throttling(ısındığı için işlemci gücünü kısma yapmaz) ama illa işlemci soğutucu almak istiyorum derseniz konu açın Thermalright vb çok daha iyi firmalar var. Ventusa razıysanız alabilirsiniz ho.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…