İtopya'dan 4060'lı hazır sistem alınır mı?

baskanbaba

Decapat
Daha fazla  
Şu anda GTX 1650 ve i5 9.nesil kullanıyorum ve genellikle FPS oyunları oynadıgım için bilgisayar çok zorlanıyor. Düşük FPS alıyorum bu yüzden bilgisayarı yenilemeyi düşündüm 22-23 bin gibi bir bütçem var. İtopya'daki hazır sistemler güzel gibi geldi çok anlamam. Yardımcı olursanız sevinirim.

hocam bi kac video izledim de cogu insan 4060 ve ryzen 5 5600 çöp falan demişler ekran kartı 8gb oldugu için kötülemiş cogu kişi
Yeni nesil oyunları 1080p'de oynatabilecek bir kart. 5600 ise en F/P Ryzen işlemcilerinden biri.

hocam bi kac video izledim de cogu insan 4060 ve ryzen 5 5600 çöp falan demişler ekran kartı 8gb oldugu için kötülemiş cogu kişi
Hocam bu fiyat Amd ekran kartları daha iyi ama hazır sistem oldugu için Amd bulmak zor. 4060'ın 8GB olması şuan seni zorlamaz ama ilerde belki.

Hocam bu fiyat Amd ekran kartları daha iyi ama hazır sistem oldugu için Amd bulmak zor. 4060'ın 8GB olması şuan seni zorlamaz ama ilerde belki.
yani ben fps oyunları oynadıgım için oyunda drop yememek yada daha akıcı oynamak için alıcam bilgisayarı 1650 ile 4060 aşırı bi fark yaratması lazım bence siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…