İtopya'dan 700 TL altı klavye önerisi

Çoğunlukla oyun dışı kullanılacaksa Apex 3 de alınabilir. Yazılımı daha iyi ve ses tekerleği bulunuyor. Membran bir klavye ama fazla oyun oynamayacağım diyorsanız güzel bir seçim.

Hocam arada bir oynarım tabii ki ama daha çok dediğim gibi yazı gibi temel şeyler için.

Hocam arada bir oynarım tabii ki ama daha çok dediğim gibi yazı gibi temel şeyler için.
İkisi de güzel klavyeler. Apex 3 RGB olması, yazılımı ve ses tekerleğiyle öne çıkıyor. Bunlar sizin için fazla önemli değilse K552 de olabilir. Seçim size kalmış.

İkisi de güzel klavyeler. Apex 3 RGB olması, yazılımı ve ses tekerleğiyle öne çıkıyor. Bunlar sizin için fazla önemli değilse K552 de olabilir. Seçim size kalmış.

Hocam bir de SteelSeries mausum var uyumlu olabilir diye de düşündüm ama…

Hocam bir de SteelSeries mausum var uyumlu olabilir diye de düşündüm ama…
Fazla takılmayın hocam. Hangisi daha mantıklı geldiyse onu alın. Fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız Apex 3 alınabilir ki siz zaten fazla oyun oynamadığınızı söylüyorsunuz.

Fazla takılmayın hocam. Hangisi daha mantıklı geldiyse onu alın. Fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız Apex 3 alınabilir ki siz zaten fazla oyun oynamadığınızı söylüyorsunuz.

Aynen hocam aslında sadece LoL ve CS oynuyorum ondan bence de yok sorun gibi alıyorum simdi 860'a buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…