serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, İtopya’nın web sitesinden anakart siparişi verdim, elime ulaştı fakat için de garanti belgesi bulunmuyor, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba, İtopya’nın web sitesinden anakart siparişi verdim, elime ulaştı fakat için de garanti belgesi bulunmuyor, ne yapmalıyım?
M MesajlarınızıOkumuyoruz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #2 İtopya'nın destek sayfasından sorununuzu onlara iletebilirsiniz.
serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 MesajlarınızıOkumuyoruz dedi: İtopya'nın destek sayfasından sorununuzu onlara iletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum
MesajlarınızıOkumuyoruz dedi: İtopya'nın destek sayfasından sorununuzu onlara iletebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 29 Eylül 2020 #4 Sorununuza çözüm getirilmezse, geri dönüş yapılmazsa Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturun. O şekilde uyuz olup çözüm ararlar.
Sorununuza çözüm getirilmezse, geri dönüş yapılmazsa Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturun. O şekilde uyuz olup çözüm ararlar.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 29 Eylül 2020 #5 Destek muhtemelen bir pdf dosyası gönderir.
serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #6 kayapater dedi: Destek muhtemelen bir pdf dosyası gönderir. Genişletmek için tıkla... Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ?
kayapater dedi: Destek muhtemelen bir pdf dosyası gönderir. Genişletmek için tıkla... Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ?
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #7 serran dedi: Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli olur.
serran dedi: Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ? Genişletmek için tıkla... Evet, yeterli olur.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 29 Eylül 2020 #8 serran dedi: Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ? Genişletmek için tıkla... Aynen. Servise götürürken gerekebilir. Bazı servisler buna gerek duymadan pdf dosyasını da isteyebilir.
serran dedi: Pdf yi de cıktı haline getiricem saklicam herhal de değil mi ? Genişletmek için tıkla... Aynen. Servise götürürken gerekebilir. Bazı servisler buna gerek duymadan pdf dosyasını da isteyebilir.
serran Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #9 Teşekkürler arkadaşlar