A ayse.y Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #1 İtopya'dan ekran kartı hariç olarak bir sistem topladım. Montaj hizmeti dahil olmak üzere BIOS güncel kurulu olarak mı gelir? Kendim mi kuracağım?
İtopya'dan ekran kartı hariç olarak bir sistem topladım. Montaj hizmeti dahil olmak üzere BIOS güncel kurulu olarak mı gelir? Kendim mi kuracağım?
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.084 Çözümler 5 15 Ocak 2021 #2 Kurulu gelir, belki güncel olmaz. Aldığınız anakarta bağlı, yeni üretimler fabrika çıkışlı güncel gelebiliyor. Sadece Windows kurmanız yeterli olur.
Kurulu gelir, belki güncel olmaz. Aldığınız anakarta bağlı, yeni üretimler fabrika çıkışlı güncel gelebiliyor. Sadece Windows kurmanız yeterli olur.
thecrowly34 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 290 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #3 Bios'u güncelleyeceklerini sanmıyorum, itopya telefonlara bile cevap vermiyor kaldıki bios güncelleyip göndermeleri ))
Bios'u güncelleyeceklerini sanmıyorum, itopya telefonlara bile cevap vermiyor kaldıki bios güncelleyip göndermeleri ))
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 15 Ocak 2021 #4 BIOS' kurulu gelir ama BIOS'u güncel gelmeyebilir, güncel değilse sitesinden hemencecik halledersin.
tahacmrk Centipat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 Güncel olup olmadığı konusunda bir şey diyemem ama kurulu gelir. Siz yine de ulaştıktan sonra BİOS ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
Güncel olup olmadığı konusunda bir şey diyemem ama kurulu gelir. Siz yine de ulaştıktan sonra BİOS ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
A ayse.y Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Ocak 2021 #6 Teşekkür ederim arkadaşlar.
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 15 Ocak 2021 #7 BIOS kurulu gelmeme ihtimali yok. Diğerlerinin de dediği gibi güncellemeniz gerekecektir büyük olasılıkla.
BIOS kurulu gelmeme ihtimali yok. Diğerlerinin de dediği gibi güncellemeniz gerekecektir büyük olasılıkla.