Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 5 Ekim 2020 #2 1 hafta içerisinde kargoya verirler büyük ihtimalle.
Bayİsca Decapat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #3 Hocam bende bilgisayar alacağım gelirse haber verin.
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1 haftayı geçer. Ben de ordan almıştım, iki haftada geldi.
Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1 haftayı geçer. Ben de ordan almıştım, iki haftada geldi.
Alole Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 118 Çözümler 1 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 2 haftada anca gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2020
Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 2 haftada anca gelir.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Ekim 2020 #6 İtopya yakın bir zamanda kargo konusunda çok kötüydü düzeldiyse 1 haftaya gelir eskisi gibiyse 14 günün var. Alole dedi: 2 Haftada anca gelir ş-şey beğenir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen mesajlarınızı beğendirtmek için her konuda beğenir misiniz yazmayın imza kısmına yazmışsınız zaten görüyoruz böyle yaptığınızda beğenesim varsa beğenmem şahsen.
İtopya yakın bir zamanda kargo konusunda çok kötüydü düzeldiyse 1 haftaya gelir eskisi gibiyse 14 günün var. Alole dedi: 2 Haftada anca gelir ş-şey beğenir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen mesajlarınızı beğendirtmek için her konuda beğenir misiniz yazmayın imza kısmına yazmışsınız zaten görüyoruz böyle yaptığınızda beğenesim varsa beğenmem şahsen.
gunerbey Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci/yazılım 5 Ekim 2020 #7 Pandemi döneminde iki arkadaşım İtopya'dan bilgisayar aldı. Birininki 5 günde diğerininki 3 haftada geldi.
Pandemi döneminde iki arkadaşım İtopya'dan bilgisayar aldı. Birininki 5 günde diğerininki 3 haftada geldi.
M melih00 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 166 5 Ekim 2020 #8 Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta gunerbey dedi: Pandemi döneminde iki arkadaşım İtopya'dan bilgisayar aldı. Birininki 5 günde diğerininki 3 haftada geldi. Genişletmek için tıkla... Evet bir zamanlar sıkıntılıydı ancak şu an iyi.
Newke dedi: Arkadaşlar, İtopya'dan bilgisayar ve monitör aldım kaç güne gelir? 3 Gün oldu sadece siparişiniz alındı yazıyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 hafta gunerbey dedi: Pandemi döneminde iki arkadaşım İtopya'dan bilgisayar aldı. Birininki 5 günde diğerininki 3 haftada geldi. Genişletmek için tıkla... Evet bir zamanlar sıkıntılıydı ancak şu an iyi.
Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #9 Bayİsca dedi: Hocam bende bilgisayar alacağım gelirse haber verin. Genişletmek için tıkla... Bugün kargolandı 6 günde kargoladılar.
Bayİsca dedi: Hocam bende bilgisayar alacağım gelirse haber verin. Genişletmek için tıkla... Bugün kargolandı 6 günde kargoladılar.