dbuee Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #11 Coil Whine nedir?
Apollo 11 Decapat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Astrofizik 17 Haziran 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Aradım ama operatöre bağlanmak için tuşa basıyorum ilgilenmiyorlar bile nerdeyse Genişletmek için tıkla... Sistemi aldığın mağazayı ara öncelikle, dikkatli şekilde dinleyip tuşla elbet çıkar birisi karşına sabırlı ol.
Kemânkeş- dedi: Aradım ama operatöre bağlanmak için tuşa basıyorum ilgilenmiyorlar bile nerdeyse Genişletmek için tıkla... Sistemi aldığın mağazayı ara öncelikle, dikkatli şekilde dinleyip tuşla elbet çıkar birisi karşına sabırlı ol.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 17 Haziran 2020 #13 dbuee dedi: Coil Whine nedir? Genişletmek için tıkla... Coil Whine ile ilgili Technopat kanalında bir video var en detaylı bilgiler için onu izleyebilirsiniz Apollo 11 dedi: Sistemi aldığın mağazayı ara öncelikle, dikkatli şekilde dinleyip tuşla elbet çıkar birisi karşına sabırlı ol. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
dbuee dedi: Coil Whine nedir? Genişletmek için tıkla... Coil Whine ile ilgili Technopat kanalında bir video var en detaylı bilgiler için onu izleyebilirsiniz Apollo 11 dedi: Sistemi aldığın mağazayı ara öncelikle, dikkatli şekilde dinleyip tuşla elbet çıkar birisi karşına sabırlı ol. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim