efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 6 Temmuz 2023 #1 Ben 2 Temmuz'da sistem sipariş ettim ve sipariş detaylarında hala ödeme onaylandı yazıyor. Sistem ne zaman gelir sizce?
Ben 2 Temmuz'da sistem sipariş ettim ve sipariş detaylarında hala ödeme onaylandı yazıyor. Sistem ne zaman gelir sizce?
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #2 efeleow dedi: Ben 2 Temmuz'da sistem sipariş ettim ve sipariş detaylarında hala ödeme onaylandı yazıyor. Sistem ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... En geç 12-13 güne elinizde olur.
efeleow dedi: Ben 2 Temmuz'da sistem sipariş ettim ve sipariş detaylarında hala ödeme onaylandı yazıyor. Sistem ne zaman gelir sizce? Genişletmek için tıkla... En geç 12-13 güne elinizde olur.
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 6 Temmuz 2023 #3 KingExodus dedi: En geç 12-13 güne elinizde olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi kargo şirketiyle geliyor?
KingExodus dedi: En geç 12-13 güne elinizde olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam hangi kargo şirketiyle geliyor?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #4 Yurtiçi Kargo ile calısıyor. Bende 15 gunde gelmisti, en gec sizde de boyle olur.
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 6 Temmuz 2023 #5 Yılmaz abi bir an önce yollar inşallah sistemimi
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 4 Yer Bolu 7 Temmuz 2023 #6 Bende bekliyorum bayramın 2.gününden beri.
efeleow Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 442 Çözümler 2 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Prodüktör 9 Temmuz 2023 #7 ginowhis dedi: Bende bekliyorum bayramın 2.gününden beri. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde sipariş, ödeme onaylandı olarakmı yoksa hazırlanıyor olarak mı gözüküyor?
ginowhis dedi: Bende bekliyorum bayramın 2.gününden beri. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde sipariş, ödeme onaylandı olarakmı yoksa hazırlanıyor olarak mı gözüküyor?
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 4 Yer Bolu 9 Temmuz 2023 #8 efeleow dedi: Hocam sizde sipariş, ödeme onaylandı olarakmı yoksa hazırlanıyor olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün önce sistem hazırlandı dün kargoya verildi. İnşallah yarın teslim alırım diye umut ediyorum. Sizin durum nedir?
efeleow dedi: Hocam sizde sipariş, ödeme onaylandı olarakmı yoksa hazırlanıyor olarak mı gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Hocam 3 gün önce sistem hazırlandı dün kargoya verildi. İnşallah yarın teslim alırım diye umut ediyorum. Sizin durum nedir?
samedovic Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 828 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #9 Sistemini kargoya ne zaman verdiler?