İtopya'dan bir sistem alacağım fakat üründe Custom sıvı soğutma seçeneği var bir taraftan da kapalı devre sıvı soğutma. Mecburiyetten seçili. Bu Custom'ı nasıl montajlayacaklar?
Almak istediğim sistem:
Hocam konuyla alakasiz fakat imkaniniz varsa yani farkli bir siteden ayni sistemi alabiliyorsaniz alin. Itopya ciddi manada pismanlik. Yani firmanin elle tutulur bi yonu yok. Belki daha once alisveris yapip memnun kalan olmustur fakat memnun olmayan hatta sikayetci olan(bende dahil) kesimin sayisi azimsanamayacak kadar buyuk.
Monte edebilirler fakat custom sıvı soğutmalı bir sistemi kargoyla alacaksam hele hele bir de İtopya gönderiyorsa kesinlikle almazdım. Varsayılan olarak hazır sıvı soğutma olan ML 240 seçili gözüküyor ayrıca.
R7 serisi ciddi manada fiyatini haketmedigini dusunuyorum ve bu gorusu bircok insan da savunuyor. Imkaniniz varsa 5600X almanizi tavsiye ederim. I9 9900K gibi bir islemciyi neredeyse her testte geride birakiyor.
R7 serisi ciddi manada fiyatini haketmedigini dusunuyorum ve bu gorusu bircok insan da savunuyor. Imkaniniz varsa 5600X almanizi tavsiye ederim. I9 9900K gibi bir islemciyi neredeyse her testte geride birakiyor.