İtopya'dan alınan bilgisayar ne zaman kargolanır?

Bu arada UPS ile yollayacaklar galiba.
UPS kargoya nasıl davranıyor bilen var mı?
Kırık filan gelmez değil mi?
UPS kargo iyidir. Yavaş yavaş, kargoyu yamultarak getiren yurdum şirketlerine benzemeye başladılar ama yine de kargo firması olarak en iyi seçeneklerden biri. Benim sistemim sorunsuz gelmişti.

Siz sistemin kutusunu videoya cekerek acin kasanin cami vs. catlak gelen kisiler oluyor nadiren de olsa.
UPS kargo iyidir. Yavaş yavaş, kargoyu yamultarak getiren yurdum şirketlerine benzemeye başladılar ama yine de kargo firması olarak en iyi seçeneklerden biri. Benim sistemim sorunsuz gelmişti.
UPS olarak gözüküyordu şimdi Net kargo diye bir firmaya vermişler.
Site üzerinde daha yeni baktım kargoya verildi olarak gözüküyor.Kargo firmasında ise elimze ulaşmadı diye yazı çıkıyor.
Net kargonun yorumları çok iyi değil.
Ayrıca bulunduğum şehirde de herhangi bir şubesi gözükmüyor.
Umarım sıkıntı yaşamam.

UPS olarak gözüküyordu şimdi net kargo diye bir firmaya vermişler.
Site üzerinde daha yeni baktım kargoya verildi olarak gözüküyor. Kargo firmasında ise elimze ulaşmadı diye yazı çıkıyor.
Umarım sıkıntı yaşamam.

Kargo kodun oluşturulmuş ama kargo şirketi teslim almamış tahminimce akşam sisteme girerler akşam kargo sitesinde görürsün.

Site üzerinde daha yeni baktım kargoya verildi olarak gözüküyor.Kargo firmasında ise elimze ulaşmadı diye yazı çıkıyor.
Umarım sıkıntı yaşamam.
Bende Net Kargo ile aldım siparişimi. Sorun yaşamazsın. Sitede kargoya verildi net kargoda verilmedi yazmasının sebebi ise, paketinin hazırlanmış kargocuları bekliyor olmasından. Net Kargo siparişini İtopya'dan teslim alıp sistemlerine işlediklerinde orada da gözükecektir. Tahminim önümüzdeki hafta çarşamba en geç cuma eline ulaşır.

Umarım sıkıntı yaşamam.

Bu kadar pinpirikli olmaniza gerek yok anliyorum bilgisayari aldiginiz icin heyacanlisiniz ama bu tarz durumlarda sistemler arasinda 1-2 saatlik gecikme olur merak etmeyin. Site kargoya verdik dediyse obur tarafta sisteme girilmeye hazirlaniyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı