İtopya'dan alınan bilgisayara kargoda bir şey olur mu?

marekane32

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan hazır kasa alacağım. Kargo da gelirken bir sıkıntı olur mu, kırılma gibi şeyler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şansa bağlı biraz.

Olursa iade edersiniz ama bir şey olacağını sanmam.

Benim kargomda herhangi bir problem olmadı çok şükür. Getiren kurye sağ olsun monitörü falan daha iyi korumak için yanına almıştı vb. Yani bir sorun yaşamadım sizde yaşamazsınız diye düşünüyorum.

İtopya'dan hazır kasa alacağım. Kargo da gelirken bir sıkıntı olur mu, kırılma gibi şeyler?
Sorunun cevabını kesin vermek oldukça güç verilen firmadan , o firmanın şubesine kadar değişen bir durum. Kargoyu teslim alırken kargo dış paketlemesinde ezilme yırtılma varsa (açmadan kontrol etme hakkın var) itirazı kayıt oluşturarak kargoyu teslim almayın böylece kargo ilgili firmaya iade edilir.

Kargonun dışındaki ezilme yırtılma olmasına rağmen teslim alınan kargonun arızasında tüketici haksız çıkabilir çünkü olağan gözden geçirmek tüketici için bir yükümdür.

İtopya ile iletişime geçip ekran kartının sisteme monte edilmemesini istemelisin, bu tamamen şans işi. Ekran kartını evde kendin monte et.

Her ihtimale karşı kutuda yıpranma,yırtık,ezik,ses vs var ise kargoelemanının yanında zabıt tutarak ve video kaydı yaparak açınız.Özellikle cam bir kısım var ise ve monitör eğer yetkili servis vs tarafından açılacaktır vs bir ibare yok ise.yıpranma yok ses de yok ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama kesin olmaz diyemem.Ama dediğim sorunlar var ise kesinlikle zabıt tutturun bekleyemem vs demesine aldırış etmeyin o sizin güvenceniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…