İtopya'dan alınan DA-sistem4 arızası

Emirhan yavuz

Centipat
İtopya'dan aldıĝım DA-sıstem4 bilgisayar 8 ay sonra bir yanık kokusu geldi ve MSI Afterburner'den isi degerlerine baktıgımda herhangi bir problem yoktu ve bilgisayari kapattım. Aksam eve geldigimde bilgisayarın tuşuna bastıĝımda siyah ekranda tek bir cizgi cıktı ve restart attıgimda bir daha ekran gelmedi.
Islemci ya da anakartın arizali oldugunu dusunuyorum.

Bilgisayari demonte olarak aldım ve kendim kurdum.

Bu bana teknik serviste bir sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer senden kaynaklı bir montaj hatası yoksa sorun olacağını sanmıyorum.
Montajdan kaynakli bir sorun oldugunu dusunmuyorum.8 aydır aktif olarak kullaniyordum.fakat kurulumu ben yaptigim icin sorun cikartacaklar gibime geliyor 🙄
Siz gönderin. İncelesinler. Bana PSU arızası gibi geldi.
Olabilir. Tesekkurler yanıtlarınız için.🙏

Son düzenleme:
Kasa neydi? PSU kaliteliydi diye hatırlıyorum o sisteme çok bakmıştım.
Sizin baktiginizda buyuk ihtimal corsail carbide vardi.Ama ben baktigimda powerboost bi kalitesiz kasa vardi ve aldim.fanlari 2 ay sonra ses yapmaya basladi.Powerboost pismanlik.Ve psu nun on off una basarken caat diye ses cikiyor normalmidir acaba 🤔

Sizin baktiginizda buyuk ihtimal corsail carbide vardi.Ama ben baktigimda powerboost bi kalitesiz kasa vardi ve aldim.fanlari 2 ay sonra ses yapmaya basladi.Powerboost pismanlik.Ve psu nun on off una basarken caat diye ses cikiyor normalmidir acaba 🤔
plastikleri dandik olduğu için o sesler çok yaşadım yani sadece kasada değil başka ucuz mallarda da aynısı oluyordu böyle kırıldı kırılcak gibi duruyor zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı