A Akbabuş6 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 İtopya'dan Corsair marka mouse aldım. Ankara'da oturuyorum. Yaklaşık kaç günde gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 9 Mayıs 2021 #2 Yoğunluğa bağlı olarak değişir. 3, 4 güne gelir büyük ihtimal.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 9 Mayıs 2021 #3 Kargoya verildikten sonra 1 güne gelir.
G gtac morqü Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #4 Akbabuş6 dedi: İtopya'dan Corsair marka mouse aldım. Ankara'da oturuyorum. Yaklaşık kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... 2 güne gelir tahminim, yasaktan araba fazla geçmiyor, bundan yoğunluk olmaz diye düşünüyorum.
Akbabuş6 dedi: İtopya'dan Corsair marka mouse aldım. Ankara'da oturuyorum. Yaklaşık kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... 2 güne gelir tahminim, yasaktan araba fazla geçmiyor, bundan yoğunluk olmaz diye düşünüyorum.
A Akbabuş6 Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #5 fhentic dedi: Yoğunluğa bağlı olarak değişir. 3, 4 güne gelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... vbios dedi: Kargoya verildikten sonra 1 güne gelir. Genişletmek için tıkla... gtac morqü dedi: 2 güne gelir tahminim, yasaktan araba fazla geçmiyor, bundan yoğunluk olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah cevapladığın için.
fhentic dedi: Yoğunluğa bağlı olarak değişir. 3, 4 güne gelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... vbios dedi: Kargoya verildikten sonra 1 güne gelir. Genişletmek için tıkla... gtac morqü dedi: 2 güne gelir tahminim, yasaktan araba fazla geçmiyor, bundan yoğunluk olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eyvallah cevapladığın için.
G gtac morqü Femtopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 29 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #6 Akbabuş6 dedi: Eyvallah cevapladığın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.