W Weinstein Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 Diyelim ki İtopya'dan hazır sistem aldık, parça şeklinde gönderilmesini istedik. Bu parçalardan bir veya birkaçını iade edebiliyor muyuz sonrasında?
Diyelim ki İtopya'dan hazır sistem aldık, parça şeklinde gönderilmesini istedik. Bu parçalardan bir veya birkaçını iade edebiliyor muyuz sonrasında?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 3 Nisan 2023 #2 Hazır sistem içindeki parçalar harici olarak iade edilemiyor.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Ben Vatan Bilgisayar dan hazır sistem satın aldım, 14 gün geçmeden iade etmek istedim bana dedikleri şu, eğer bilgisayar a Windows kurduysanız iade almıyoruz, İtopya bunlar gibidir. %100
Ben Vatan Bilgisayar dan hazır sistem satın aldım, 14 gün geçmeden iade etmek istedim bana dedikleri şu, eğer bilgisayar a Windows kurduysanız iade almıyoruz, İtopya bunlar gibidir. %100