ÇağınTuna Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır?
Arkadaşlar, dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır?
E Enes Torun Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 994 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 ÇağınTuna dedi: Arkadaşlar, dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... Kargoya verildikten 3 gün sonra elinde olur diye düşünüyorum.
ÇağınTuna dedi: Arkadaşlar, dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır? Genişletmek için tıkla... Kargoya verildikten 3 gün sonra elinde olur diye düşünüyorum.
Lorfselo Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 626 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İ3 12100F Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 2-3 gün.