E emirklc08 Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #1 31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2024
31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum)
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 3 Nisan 2024 #2 emirklc08 dedi: 31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum) Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin montajını istediyseniz 1 hafta sürebilir montajı. Ondan sonra kargoya verilir.
emirklc08 dedi: 31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum) Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin montajını istediyseniz 1 hafta sürebilir montajı. Ondan sonra kargoya verilir.
HainCrixus Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #3 emirklc08 dedi: 31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum) Genişletmek için tıkla... Kaç gün geçmiş kargoya verilmediyse ürün stokta yoktur.
emirklc08 dedi: 31 Mart'ta İtopya'dan hazır sistem sipariş ettim ancak halen kargoya verilmedi. Tahminen kaç günde kargoya verilir ve elime ulaşır? (Not: Beylikdüzü'nde yaşıyorum) Genişletmek için tıkla... Kaç gün geçmiş kargoya verilmediyse ürün stokta yoktur.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 3 Nisan 2024 #4 Doluluk oranlarına bağlı. 1 haftaya verirler diye düşünüyorum. Hazır sistemlerde montaj vs zaman alabılıyor.
Doluluk oranlarına bağlı. 1 haftaya verirler diye düşünüyorum. Hazır sistemlerde montaj vs zaman alabılıyor.
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 923 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #5 Bayramdan sonraya kalabilir.