İtopya'dan alınan hazır sistemde ekran kartı destek aparatı anakart ile uyumsuz

Bu arada bu aparatları Gigabyte bu firmalara veriyor bedavadan. Firma da hazır sistemin yanına öyle hediye gibisinden ekliyor. Bana da aynı şekilde Gaming.gen.tr'den gelmişti. Kasanın kutusunda öyle duruyordu. Ne diye araştırırken braket olduğunu öğrendim. Ben kendim monteledim kasama ama her ekran kartıyla uyumlu genel bir aparattı. Sizde durum biraz daha farklı.

En temiz ve kullanışlı braketlerden biridir. Fiyatı da çok uygun.

Kasayı yan yatırıp kullanın bir sorun kalmaz.

Faturada montaj hizmeti yer alacaktır, bu sebeple en kötü ihtimal kasayı götürüp aparatı takmalarını söyleyeceğim ve muhtemelen beceremeyeceklerinden bana hak doğmuş olacaktır.
Aparat opsiyonel yalnız, eğer opsiyonel olmasa zaten işlemci fanlarındaki gibi farklı alternatif montaj aparatları da dahil edilirdi paketlemeye farklı anakart boyutları için. Ekran kartı pcie slotunuzu kırmaz, zamanla eğilme yapar sadece kart, bunun önüne geçmek isterseniz kendiniz braket alabilirsiniz. Zaten çoğu gpu'dan aparat çıkmıyor.

Hocam Merhaba, iletmiş olduğunuz aparatı inceledim lakin yalnızca ATX anakartlar ile uyumluymuş. Yine de ilginizden ötürü teşekkür ederim.

Kasayı yan yatırıp kullanın bir sorun kalmaz.
Yer olarak sıkıntım oluyor hocam ayrıca hoş gözükmüyor da.

Sanırım haklısınız.

Herkese merhaba, konuyu güncellemek istedim.

İtopya tarafımla iletişime geçti ve sistemi götürürsem konu hakkında destek verebileceklerini ve özürlerini ilettiler.

Ancak ben ufak bir mühendislik fikrim ile sorunumu kendim çözme yoluna gittim.
Matkabım ile ekran kartına takılan ikinci aparat parçasına fazladan bir delik daha açtım ve bu şekilde montajını kolaylıkla gerçekleştirebildim.

Yalnızca aparatı arkadan değil önden takmış bulundum, koskoca GIGABYTE nasıl ATX uyumlu aparatı yalnızca tek bir delik ile mATX anakarta uyumlu hale getirmeyi düşünememiş anlamadım ama artık sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabiliyorum

Taşkınlık çıkaramadınız mı? Şu küçücük parça için ne diyeyim?
Merhaba, normalde gidecektim ancak bırakmış olduğum kayda istinaden yardımcı olacakları yönünde geri dönüş yaptıkları için elbette öyle bir şey yapmama gerek kalmadı. Ayrıca yeni mesajımı okursanız nasıl bir şekilde çözüm bulduğumu inceleyebilirsiniz. Ancak ben yine de durumu orjinal aparat ile çözmüş olsam da linkini bırakmış olduğunuz aparatı da ekstra koruma olarak satın aldım. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_6312.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_6313.png
    908,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 1729845582644.png
    277,7 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…