Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #11 emree90 dedi: Hayır FreeDOS olarak geliyor, yani boş siz kendiniz kuruyorsunuz Windows'u, bedava deneme sürümü kurmuyorlar yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaş aldığı zaman deneme sürümü kurulu geldi şu an yoğunluktan kurmuyorlar.
emree90 dedi: Hayır FreeDOS olarak geliyor, yani boş siz kendiniz kuruyorsunuz Windows'u, bedava deneme sürümü kurmuyorlar yok öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaş aldığı zaman deneme sürümü kurulu geldi şu an yoğunluktan kurmuyorlar.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 3 Aralık 2020 #12 Bende bilgisayarı İtopya'dan topladım. Windows deneme sürümü kuruluydu. Mayıs 2019'da
emree90 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 1.394 Çözümler 5 Yer On the PC 3 Aralık 2020 #13 Burak52TR dedi: Bende bilgisayarı İtopya'dan topladım. Windows deneme sürümü kuruluydu. Mayıs 2019'da Genişletmek için tıkla... Deli Azo dedi: Hocam benim arkadaş aldığı zaman deneme sürümü kurulu geldi şu an yoğunluktan kurmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız sonuçta 2019 tarihinde takılı kalmamış 2020 de bu soruyu soruyor bende buna göre kendi tecrübem doğrultusunda cevap verdim.
Burak52TR dedi: Bende bilgisayarı İtopya'dan topladım. Windows deneme sürümü kuruluydu. Mayıs 2019'da Genişletmek için tıkla... Deli Azo dedi: Hocam benim arkadaş aldığı zaman deneme sürümü kurulu geldi şu an yoğunluktan kurmuyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımız sonuçta 2019 tarihinde takılı kalmamış 2020 de bu soruyu soruyor bende buna göre kendi tecrübem doğrultusunda cevap verdim.