ambidextrous
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşla merhaba! İtopya'dan toplanmış bir bilgisayar aldım. Geldi, ekran kartınının montajını yaptım, monitöre bağladım ve çalıştırmak istedim. Fakat çalışmadı. kablolamayı vs. kendileri yapmış oldukları için çok fazla da kurcalamak istemedim. Kasam Corsair Carbide 400C. Güç bağlantılarıyla ilgili sorun anladığım kadarıyla. Aranızda mutlaka İtopya'dan toplanmış bilgisayar alanınız olmuştur. İtopya ile iletişime geçmedim bu konuyla ilgili burdan daha farklı kişilerden daha çok yardım alabilirim diye. Bir yardım ederseniz sevinirim.
Bunun haricinde çok fazlaca "İtopya güvenilir mi?" sorusu soran gördüm. Arkadaşlar İtopya gayet güvenilirdir. Gayet ilgili ve hızlılardır da. Fiyatlar diğer sitelere göre ucuz. Yani oradan ihtiyaçlarınızı karşılamamak için bir sebep göremiyorum. İtopya'dan ilk alışverişimdi ama son olmayacak eminim.
Bunun haricinde çok fazlaca "İtopya güvenilir mi?" sorusu soran gördüm. Arkadaşlar İtopya gayet güvenilirdir. Gayet ilgili ve hızlılardır da. Fiyatlar diğer sitelere göre ucuz. Yani oradan ihtiyaçlarınızı karşılamamak için bir sebep göremiyorum. İtopya'dan ilk alışverişimdi ama son olmayacak eminim.