burakcidem Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Merhabalar İtopya'dan aldığım kasanın içine HDD eklemek istiyorum, kasanın kapağını açsam garantisi gider mi?
Merhabalar İtopya'dan aldığım kasanın içine HDD eklemek istiyorum, kasanın kapağını açsam garantisi gider mi?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 20 Mart 2023 #2 burakcidem dedi: Merhabalar İtopya'dan aldığım kasanın içine HDD eklemek istiyorum, kasanın kapağını açsam garantisi gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır toplama kasalarda öyle bir şey yok.
burakcidem dedi: Merhabalar İtopya'dan aldığım kasanın içine HDD eklemek istiyorum, kasanın kapağını açsam garantisi gider mi? Genişletmek için tıkla... Hayır toplama kasalarda öyle bir şey yok.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 20 Mart 2023 #3 Toplama kasalarda öyle bir sorun dert değil. Her ürünün kendine özgü garantileri var. Gidip ekran kartının fanını sökersen falan garantisi gider.
Toplama kasalarda öyle bir sorun dert değil. Her ürünün kendine özgü garantileri var. Gidip ekran kartının fanını sökersen falan garantisi gider.
AB0 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 654 Çözümler 6 Yer Kocaeli 20 Mart 2023 #4 Hazır sistemde ekran kartında ve PSU'da bulunan güvenlik etiketini söküp parçalara ayırmadığınız sürece garantisi bozulmaz diye biliyorum. Bazı oem kasalarda direk kasa dışında kapaklarda etiket olabiliyor o etiketi de sökmeyin. Temsili:
Hazır sistemde ekran kartında ve PSU'da bulunan güvenlik etiketini söküp parçalara ayırmadığınız sürece garantisi bozulmaz diye biliyorum. Bazı oem kasalarda direk kasa dışında kapaklarda etiket olabiliyor o etiketi de sökmeyin. Temsili: