İtopya'dan alınan klavye değişimi

Makaleler
1
Arkadaşlar birkaç gün önce İtopya'dan Black Friday indirimiyle G513 klavye aldım. Fiyatı bayağı düşmüştü. Ancak ürün geldiğinden birkaç gün sonra aldığım switch bana hiç rahat gelmedi ve aldığım switchin Linear olduğunu, ve benim eskiden de kullandığım switchin tacticle olduğunu öğrendim. Acaba yarın İtopya'yı arayayıp, ürünü aldığım gibi paketleyeyip bana tacticle olanı göndermesini istersem gönderirler mi, veya kanunda böyle bir madde var mı? Ayrıca ikisinin de fiyatı aynı. Tabii şu an ikisinin de fiyatı 711TL'ye yükseldi. Bu fiyat farkını benden isterler mi, yoksa zaten değiştireceğim ürünün fiyatı şimdi de aldığımda da aynıydı diye istemezler mi?

Dostum, aldığın ürünün fiyatı neyse onun iadesini alabilirsin. Takas usulü yok. Kaldı ki İtopya iade konusunda kırk dereden su getiren bir firma. Aldığım 2 fanı 5 gün sonra aynen geri kargoladım red verdiler. Eğer paketi falan kusursuz açtıysan origami titizliğiyle paketleyip geri kargola para iadesi alabilirsin belki . Ama takas mümkün değil bence...

Yanlış almışım derseniz ve kullanılmadıysa kabul ederler belki.
Siz Linear aldığınız için, iade edip 711 lira üzerinden tacticle almanızı da söyleyebilirler, onların insiyatifi.

Bu itopya neye göre iade şartlarını kafasına göre ayarlayıp reddediyor? 14 gün koşulsuz cayma hakkımız yok mu?

Ya dostum bak ben amazondan 5-10 alışveriş yaptım, 4-5 ürün iade ettim birinde red almadım. Kaldı ki birinin paketini baya bir deforme etmiştim. 15 gün sonra iade talebi başlatıp iade ettim. Burada küçük bir firmadan bahsediyoruz. (İtopya) Bu firma geri satamayacağı ürünün iadesini kabul etmez. Adım gibi eminim. Eğer geri satılabilecek bir şekilde geri yollarsan kabul alma ihtimalin var yok değil. Fakat bizim ülkede kutu açılımı genelde yırtarak yapıldığı için ben pek mümkün görmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…