İtopya'dan alınan klavyeyi iade etmek

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 hafta önce aldığım ASUS TUF K7 klavyemi çıkardığı sorun nedeniyle iade etmek istiyorum. Klavyeyi İtopya'dan aldım. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Arkadaşlar 3 hafta önce aldığım ASUS TUF K7 klavyemi çıkardığı sorun nedeniyle iade etmek istiyorum. Klavyeyi İtopya'dan aldım. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben bu konuda çok bilgili değilim umarım o zaman niye yazıyorsun gibi linç yemem ama şuan mağazaları kapalı olduğu için zaten sokağa çıkma yasağı var numaraları üzerinden onlara ulaşarak halledebilirsin sanırım.

Burayı okumakla başlayın. Ayrıca, iade almayabilirler. 14 günü geçmiş. Garantiye falan yollamanız gerekebilir.

Şu an 50 liralık bir klavye kullanıyorum ve 0 sorunu var yani paramla rezil oldum diyebilirim TUF K7 için.

İade için şart koşulan ilk 15 günü doldurduğunuz için ürün ilk servise gidecek. Servis ürünün kusurlu olduğunu onaylarsa iade alabilirsiniz. Başka türlü iadesi mümkün değil.

Bu corona zamanında ben bunu nasıl yollayabilirim ? Nasıl bir yol izlemeliyim sizde ?
Sorun mesela şu an kendiliğinden geçti. Şu an TUF K7 ile yazıyorum fakat belirsiz bir vakitte tekrar vuku bulacağını düşünüyorum çünkü öyle oluyor. Açıkçası neden böyle bir sorun olduğunu bilmiyorum. Kendi kendine yazı yazıyor, 1 tuşu hariç diğer tuşlar çalışıyor o esnada. 1'e basınca saçma sapan şeyler yazılmaya başlıyor daha sonra esc filan ne varsa klavyede basılıyor.

İtopya üzerinden değil de doğrudan kendiniz Asus servisine göndermenizi öneririm, Asus ile iletişime geçin, kargodan kurye çağırıp gönderirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı