Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.678 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim?
AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İtopya sitesinde yazıyordu kulaklıkları kutusunu açtığınız an iade hakkınız bulunmuyordu.
Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İtopya sitesinde yazıyordu kulaklıkları kutusunu açtığınız an iade hakkınız bulunmuyordu.
C clay camel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #3 Hijyen sebebi ile reddedile bilir haberin olsun demedi deme.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Nisan 2023 #4 Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hijyen sebebiyle almazlar haklılarda.
Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hijyen sebebiyle almazlar haklılarda.
LFlame Decapat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 723 Çözümler 5 12 Nisan 2023 #5 Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hijyen nedeniyle %99 iade kabul etmiyorlar.
Darwin19 dedi: AOC GH300 kulaklık almıştım rahat değil, mikrofonu rezalet. İade talebinde bulunmak istiyorum fakat nasıl yapabileceğimi bilmiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hijyen nedeniyle %99 iade kabul etmiyorlar.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.678 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #6 Boştayken cızırtı sesi geliyor bunu bir sebep olarak alırlar mı? Ve iade talebini nasıl oluşturabilirim olmasa bile bi deneyelim
Boştayken cızırtı sesi geliyor bunu bir sebep olarak alırlar mı? Ve iade talebini nasıl oluşturabilirim olmasa bile bi deneyelim
Saitama_ Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #7 Son durum ne müsaitseniz paylaşabilir misiniz?
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.678 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #8 İade kutusu dahi açılmadan red edildi. Aynı gönderdiğim şekilde geldi en ufak kontrol edilmemiş. Abime vereceğim kulaklığı.
İade kutusu dahi açılmadan red edildi. Aynı gönderdiğim şekilde geldi en ufak kontrol edilmemiş. Abime vereceğim kulaklığı.
Saitama_ Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #9 Darwin19 dedi: İade kutusu dahi açılmadan red edildi. Aynı gönderdiğim şekilde geldi en ufak kontrol edilmemiş. Abime vereceğim kulaklığı. Genişletmek için tıkla... İndirimde diye aldım bende konfor açısından rezalet bir kulaklık.
Darwin19 dedi: İade kutusu dahi açılmadan red edildi. Aynı gönderdiğim şekilde geldi en ufak kontrol edilmemiş. Abime vereceğim kulaklığı. Genişletmek için tıkla... İndirimde diye aldım bende konfor açısından rezalet bir kulaklık.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.678 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #10 Hocam keşke konuya baksaydınız herkes bunu al bunu al diyor ama sakın sepete bile eklemeyin mikrofonu rezalet! En ufak rahat değil 10 dakika takın başınızı ağrıtıyor!
Hocam keşke konuya baksaydınız herkes bunu al bunu al diyor ama sakın sepete bile eklemeyin mikrofonu rezalet! En ufak rahat değil 10 dakika takın başınızı ağrıtıyor!