İtopya'dan alınan kulaklıkta kepek var

Reznikov

Hectopat
Bunu forumda paylaşmak istedim. Geçenlerde İtopya'dan fiyatı oldukça yüksek sayılabilecek bir kulaklık aldım. Kutusunu açar açmaz üzerinde bildiğiniz kepek olduğunu fark ettim. Neyse dedim, çok da önemsemedim. Sonra baktım, tuşlarından bir tanesi tam basmıyor; diğer tuşlarla arasında belirgin bir fark vardı. Araştırdım ve normalde aynı olması gerektiğini öğrendim. Yine de defolu olabilir deyip kafama takmamaya çalıştım.

Fakat sonrasında kulaklık pedinin arkasında çizik olduğunu fark ettim. Daha önce pedi hiç çıkarmadığım için benim yapmam mümkün değildi (zaten alalı birkaç gün olmuştu). Ardından faturaya baktığımda ürünün İtopya kartal outlet adresinden gönderildiğini gördüm. Normalde depoları var ama bu adres depo adresi değil, outlet mağazasının adresiyle aynıydı.

Tabii ki hemen iade talebi açtım. Yine de bu durumu forumda paylaşmak istedim, fikirlerinizi merak ediyorum.

O zaman tüketici hakem heyetine şikayet edin kullanılmış hijyenik olmayan ürün gönderiyorlar diye iade ediniz.

O zaman tüketici hakem heyetine şikayet edin kullanılmış hijyenik olmayan ürün gönderiyorlar diye iade ediniz.
Evet hocam, iadesini çoktan gönderdim. Garipsediğim şey, “sıfır” diye alınan bir üründe böyle bir durumun nasıl olabildiği açıkçası. Markayı kötülemeye çalışmıyorum, fakat bu kadar yayıncıya sponsor olan, bilindik bir markada böyle bir şeyle karşılaşmak gerçekten garip bir durum.

Utanmadan iade edilmiş ürün satmışlar, hangi kulaklığı aldın?

Ne fikrimiz olacak hocam düpedüz rezillik işte. Bu ülkede çalışıp zar zor para kazanıyorsun. Diyorsun ki pahalı bir kulaklık alayım ve hatta bilinen bir yerden alayım. Onda bile affedersin salak yerine konuluyorsun. Sinir krizi geçirmelik ortam işte. Umarım sorunsuzca iade alırlar.

Fark etmeden taksaydiniz kötü olabilirdi sonuçta hijyenik bir şey değil iade ile bırakmayın bence tüketim hakem heyetine söyleyin belki hasta olacaktın kepek yerine kene veya bit olacaktı bunlar göz ardı edilecek bir şey değil.

İtopya’dan neden alışveriş yapılmaması gerektiğini gösteren bir kanıt daha.

Haklısınız, ülkemizde adalet sisteminin yavaş işleyişinden dolayı bu kadar rahat davranabiliyorlar. Sonuçta bizim gibi çinko karbon vatandaşlar için “kim uğraşacak davayla, başvuruyla” kafasında oluyorlar nasılsa.

Haklısınız, sanırım Amazon’un direkt kendisinden almak lazım. Geçenlerde aynı durumu Vatan Bilgisayar ile yaşadım; bana çalışmayan ve üzerinde koruyucu etiketi bile olmayan bir klavye göndermişlerdi. Eskiden bu tür şeyler çok nadir olurdu, ama son zamanlarda bu kadar sık yaşanması gerçekten şaşırtıcı.

Açıkçası benim aldığım ürünler sağlam veya temiz geliyor benim başıma hiç gelmedi bir kere geldi kırık vantilatör sıkıntı etmedim kullandım zaten çok sıcaktı kullanmaya engel değildi geleni gördüm tarakta kepek bit kan vardı burada eskiden bir kullanıcı paylaşmıştı Trendyol üzerinden almıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…