İtopya'dan alınan kutusu açılmamış ürün iade edilir mi?

ismailmirza

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben İtopya yaz indirimlerinden monitör almak istiyorum ama bu sene başka şehre üniversiteye gitme ihtimalim de var. Şu an ucuzken alıp tutmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün iade hakkın var sonrasında kutuyu aç ya da açma iade alma zorunluluğu yok.

Televizyon ve monitör için kabul etmiyorlar. Yasayı çiğniyorlar. Servise başvuracaksınız. Normal derlerse THH süreci başlatacaksınız. Sonrası Allah kerim... (kutuyu açmamış arkadaş ben açılmış diye okudum kusura bakmayın)

Amazon hariç 14 gün kuralı bu ürüne dahil değil diyorlar.

Son düzenleme:
Arıza yoksa THH bilirkişisi iadeyi zaten onaylamaz?

@592244 Bizzat kendi aldığım televiyonumu iade edemedim. THH'ye başvurdum. Kefi iade olmuyor bu tip ürünlerde. Arıza durumunda servise başvurmak gerekiyor reddederse THH süreci başlıyor.

Açılmış kutu için yaptım bu açıklamayı.

Amazon'daki kural 30 gün diye biliyorum.
Hariç dedim zaten 14 günü diğer firmalar için belirttim. Amazon kutu açılsa bile alıyor. Dert etmiyor böyle şeyleri.

Arıza yoksa THH bilirkişisi iadeyi zaten onaylamaz?
Servisler arıza olmasına rağmen örneğin 3 ölü pikselli monitör/TV'yi iade/değişim talebini reddediyor. LED panelin doğası gereği normal diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…