E evolvo Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 530 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar buradan monitör alıp değişim ve iade ile uğraşan var mı? Yeni tip mini LED VA bir monitör alacağım, VA deneyimim hiç olmadı. Beğenmezsem 15 gün içinde sorunsuz iade alırlar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Arkadaşlar buradan monitör alıp değişim ve iade ile uğraşan var mı? Yeni tip mini LED VA bir monitör alacağım, VA deneyimim hiç olmadı. Beğenmezsem 15 gün içinde sorunsuz iade alırlar mı sizce?
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 7 6 Ocak 2024 #2 Mağazadan aldıysanız iade edemezsiniz. Aksi durumda ise 14 gün yasal hakkınız mevcut.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #3 Sorunsuz iade alacaklarini sanmiyorum.
E evolvo Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 530 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Chuck Schuldiner dedi: Mağazadan aldıysanız iade edemezsiniz. Aksi durumda ise 14 gün yasal hakkınız mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet normalde öyle netden alacağım ama işte bazı siteler gıcıklık peşinde ProfTech dedi: Sorunsuz iade alacaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şüpheliyim
Chuck Schuldiner dedi: Mağazadan aldıysanız iade edemezsiniz. Aksi durumda ise 14 gün yasal hakkınız mevcut. Genişletmek için tıkla... Evet normalde öyle netden alacağım ama işte bazı siteler gıcıklık peşinde ProfTech dedi: Sorunsuz iade alacaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende şüpheliyim