İtopya'dan alınan monitör iade edilir mi?

Kaan BRT

Kilopat
AOC 25G3ZM model monitörü 2 gün önce satın aldım ve bugün elime ulaştı. Test etmek amaçlı kutusundan çıkardım herhangi bir ölüpiksel vs yok. Fakat monitörün renkleri çok kötü o kadar kötü ki arka plan resminde bozulmalar meydana geldi. Şimdi ben bu monitörü iade edebilir miyim? Yerine başka bir monitör almak istiyorum.
Not: Ürünün kutusunda küçük bir deformasyon var sanırsam kargo sırasında oluşmuş.

Ayrıca monitörde aşırı ghosting var. VA panelde evet ghosting olur ama bu bayağı fazla. Birde ekranın kenarlarında biraz renk beyazlaşıyor telefonla çekmeye çalıştım fakat orda belli olmadı.

Son düzenleme:
Yasal hak olan, internet alışverişlerinde 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edebiliyorsun. Ama itopya'da bu konu nasıl işler bilemem. Daha önce sıkıntı yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Ürünü eksiksiz bir şekilde kutula ve iade talebi oluşturup iade et. İtiraz edilirse yasal hakkını arayabilirsin. Web sitesi üzerinde iade şartları vardır.

İade koşullarına göre, 14 gün içinde iade hakkınız bulunuyor bunu kendileride iade politikalarında belirtmişler. Ürünün yanında gelen hediye gibi eklerin de eksiksiz ve hasarsız şekilde gönderilmesi gerekiyor. Ürünün kendisi zarar görmemişse, kutusunda oluşan hasar genellikle iade sürecini etkileyeceğini sanmıyorum. Yine de iade sırasında yaşadığınız sorunları ve bu durumu belirtmeniz faydalı olacaktır. Eğer acil bir durumunuz yoksa, iade etmeyi denemenizi öneririm.

Hocalarım öncelikle teşekkür ederim. Ben o zaman en yakın zamanda desteği arayayım. Umarım ürünün kutusundaki hasarı sorun etmezler. Normalde bakardım fakat babam alırken o hasarı çok da önemsememiş umarım sorun etmezler.

Hocam o monitör öyle değil. En iyi VA panelli monitörlerden birisi gecikme ve ghosting durumu da gayet iyi. Renk gamutu yüksek ve kontrast oranı VA panel olduğu için çok yüksek. Overdrive modunu mediuma çekin işler değişir.

Hocam sanıyorum sizin bir mesajınız üzerine aldım zaten monitörü. Ayrıca dediğiniz ayarıda yaptım fakat çok tatmin etmedi benim. Öncesinde IPS panel kullanıyordum belki de o yüzden gözüm alışamadı.

Hocam ghosting hissettirmemesi lazım normalde. Nasıl çok fazla ghosting var? @steelumut hocamız gibi kullanıcılar hiç ghosting olmadığını söylüyor. 240 Hz de kullanıyorsunuz değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…