Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 28 Aralık 2024 #11 DarkSynergy dedi: Dell ölü pixel garanti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlayamadım.
DarkSynergy dedi: Dell ölü pixel garanti diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlayamadım.
DarkSynergy Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 408 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #12 Fikop dedi: Demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Siparişte bu tarz sorunlar çıkarsa sorumluluk alıp değiştiriyorlar mı?
Fikop dedi: Demek istediğinizi anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Siparişte bu tarz sorunlar çıkarsa sorumluluk alıp değiştiriyorlar mı?
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 30 Aralık 2024 #13 DarkSynergy dedi: Siparişte bu tarz sorunlar çıkarsa sorumluluk alıp değiştiriyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Benimkinde dell'in kendisiyle iletişime geçince (Ölü pixel için) almadılar, ben gaming'e zorlayınca gaming gen değişim yaptı. Pnu naz yapa yapa yaptılar, kanunen sayı belirtilmediğini söyleyince bu seferlik değişelim ama yine çıkarsa almayız dediler.
DarkSynergy dedi: Siparişte bu tarz sorunlar çıkarsa sorumluluk alıp değiştiriyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Benimkinde dell'in kendisiyle iletişime geçince (Ölü pixel için) almadılar, ben gaming'e zorlayınca gaming gen değişim yaptı. Pnu naz yapa yapa yaptılar, kanunen sayı belirtilmediğini söyleyince bu seferlik değişelim ama yine çıkarsa almayız dediler.