T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.161 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 3 Aralık 2020 #11 ertn0 dedi: Ben şanslıyım herhalde, hiç olmadı. 2 kez aldım. Genişletmek için tıkla... Pardon, mesajımı düzenledim. MSI servisi olan firma çok kötü. İtopya'dan bahsetmiyordum. Ürünün kalite testi zaten üreticiye bağlı oluyor. Satıcının pek yapacağı bir şey yok. Genelde hepsi ölü piksel çıkınca servise gönderip rapor bekliyor zaten.
ertn0 dedi: Ben şanslıyım herhalde, hiç olmadı. 2 kez aldım. Genişletmek için tıkla... Pardon, mesajımı düzenledim. MSI servisi olan firma çok kötü. İtopya'dan bahsetmiyordum. Ürünün kalite testi zaten üreticiye bağlı oluyor. Satıcının pek yapacağı bir şey yok. Genelde hepsi ölü piksel çıkınca servise gönderip rapor bekliyor zaten.
Trabzon Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 593 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #12 İtopya'dan 2 ay önce G241 aldım. Ölü pixel çıkmadı.
khlestov Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 933 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 3 Aralık 2020 #13 Şans işi, test yaparsın çıkarsa gönderirsin. Ben aldım çıkmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020