İtopya'dan alınan PC kaç güne gelir?

egedurden

Picopat
Daha fazla  
İstanbul'da yaşıyorum kargo da İstanbul'da. Kaç gün içinde gelir sistem? Ve ekran kartı ayrı gelecek, daha önce 1-2 kere ekran kartı taktım. Takma taktiği falan var mıdır? Aynı zamanda fişler yanında geliyor mu? Daha önce başka siteden aldığımda gelmemişti.

İstanbul'da yaşıyorum kargo da İstanbul'da. Kaç gün içinde gelir sistem? Ve ekran kartı ayrı gelecek, daha önce 1-2 kere ekran kartı taktım. Takma taktiği falan var mıdır? Aynı zamanda fişler yanında geliyor mu? Daha önce başka siteden aldığımda gelmemişti.

Fişler yanında geliyor. Daha yeni sipariş ettiyseniz ortalama 3 iş gününe gelir. Ekran kartı takmak kolay kulakçığı açıp pinleri oturturup hafifçe bastırmanız yeterli.

Hocam faturasıyla birlikte geliyor diye biliyorum, ayrıca İtopya'dan aldıysanız muhtemelen güvenlidir. Lisanslı ürün satıyorlar... Ayrıca takması aşırı basit içiniz rahat olsun :3

Her şeyi yanında geliyor. Ekran kartı takmanın özel bir numarası yok, klipsi açıp kartı takıyorsunuz ve daha sonra güç bağlantısını yapıyorsunuz.

Son olarak İstanbul içine Max 3-4 güne gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı