İtopya'dan alınan PC nasıl kurulur?

mükemmelist12

Hectopat
İtopya'dan bir PC almayı düşünüyorum yaşayacağım herhangi bir sıkıntı olur mu? Monitörümde sadece VGA girişi var dönüştürücü olarak ne tercih etmeliyim?

İtopya'dan bir PC almayı düşünüyorum yaşayacağım herhangi bir sıkıntı olur mu? Monitörümde sadece VGA girişi var dönüştürücü olarak ne tercih etmeliyim?

Kaliteli bir VGA dönüştürücü almalısın, genelde çoğu sıkıntılı çıkıyor, İtopya'dan bilgisayar alırsan ekran kartı demonte gelir bir problem yaşayacağını sanmam.

Ekran kartını takıyorsun ki bunun için yüzlerce video var çok basit bir işlem tek ihtiyacın olacak şey tornavida. Onun dışında Windows kurman gerekiyor. Dönüştürücü olarak VGA-HDMI dönüştürücü alacaksın o kadar.

https://www.amazon.com.tr/Dark-DK-HD-AHDMIXVGA4-Dark-HDMI-Dönüştürücü/dp/B07CMSXWJ6/ref=mp_s_a_1_4?adgrpid=125256741092&hvadid=599837117890&hvdev=m&hvlocphy=9056849&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=6999389134194162272&hvtargid=kwd-919354157937&hydadcr=26248_2668078&keywords=dark+vga+to+hdmi&qid=1686998802&sr=8-4 1-2 yıldır bunu kullanmaktayım gayet güzel ve kaliteli. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Ekran kartını takıyorsun ki bunun için yüzlerce video var çok basit bir işlem tek ihtiyacın olacak şey tornavida. Onun dışında Windows kurman gerekiyor. Dönüştürücü olarak VGA-HDMI dönüştürücü alacaksın o kadar.
Windows kurulu geliyor ancak deneme sürümü. Onu da 30-50 TL arası key satan sitelerden windows için key alıp etkinleştirebilir.

Freedos olarak geldigini soyluyorlar genellikle
10 ay önce itopya'dan hazır sistem aldım windows 10 pro deneme sürümü olarak geldi. Bir internet sitesinden 30-40 TL civarlarına key satın alıp aktifleştirdim ve hala sorunsuz kullanıyorum. Yine de isterseniz satın almadan önce iletişime geçip bir sorun freedos olarak mı geliyor diye.

10 ay önce itopya'dan hazır sistem aldım windows 10 pro deneme sürümü olarak geldi. Bir internet sitesinden 30-40 TL civarlarına key satın alıp aktifleştirdim ve hala sorunsuz kullanıyorum. Yine de isterseniz satın almadan önce iletişime geçip bir sorun freedos olarak mı geliyor diye.
Biraz araştırdım freedos ları windows 10 lu flash bellekle boot edince sanırım windows 10 kurabiliyormuşuz

Bu 2 ürün aynımı? Bu linkteki daha ucuz aynı ise buradan alacağım

Biraz araştırdım freedos ları windows 10 lu flash bellekle boot edince sanırım windows 10 kurabiliyormuşuz

Bu 2 ürün aynımı? Bu linkteki daha ucuz aynı ise buradan alacağım
Evet aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı