ShamAdolf Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu sistemi i5 yapıp yarın almayı düşünüyorum fakat İtopya geç kargoya veriyormuş gibi şeyler duydum. Yarın sipariş etsem ne zamana elimde olur? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Arkadaşlar merhaba. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu sistemi i5 yapıp yarın almayı düşünüyorum fakat İtopya geç kargoya veriyormuş gibi şeyler duydum. Yarın sipariş etsem ne zamana elimde olur?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.889 Çözümler 31 7 Eylül 2023 #2 ShamAdolf dedi: Arkadaşlar merhaba. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu sistemi i5 yapıp yarın almayı düşünüyorum fakat İtopya geç kargoya veriyormuş gibi şeyler duydum. Yarın sipariş etsem ne zamana elimde olur? Genişletmek için tıkla... 1~1.5 hafta. Hangi şehirde oturduğuna bağlı.
ShamAdolf dedi: Arkadaşlar merhaba. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ben bu sistemi i5 yapıp yarın almayı düşünüyorum fakat İtopya geç kargoya veriyormuş gibi şeyler duydum. Yarın sipariş etsem ne zamana elimde olur? Genişletmek için tıkla... 1~1.5 hafta. Hangi şehirde oturduğuna bağlı.
zagros Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Yoğunluğa göre 1-2 hafta sürüyor benim 1 haftaya geldi bayram girmişti ama araya
ShamAdolf Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 kopkeliekmek dedi: 1~1.5 hafta. Hangi şehirde oturduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Samsun hocam
kopkeliekmek dedi: 1~1.5 hafta. Hangi şehirde oturduğuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Samsun hocam
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.889 Çözümler 31 7 Eylül 2023 #5 ShamAdolf dedi: Samsun hocam Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1.5 haftada gelir bence. Sistemleri topluyoruz bahanesiyle baya geç kargoya veriyorlar.
ShamAdolf dedi: Samsun hocam Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1.5 haftada gelir bence. Sistemleri topluyoruz bahanesiyle baya geç kargoya veriyorlar.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 7 Eylül 2023 #6 Yarın cuma desek; hadi cumartesi verilmedi kargoya, en geç salı verseler, kargo şirketi en geç cuma şubeye getirdi diyelim, dağıtıma pazartesi çıksa, günüde siz hesaplayın.
Yarın cuma desek; hadi cumartesi verilmedi kargoya, en geç salı verseler, kargo şirketi en geç cuma şubeye getirdi diyelim, dağıtıma pazartesi çıksa, günüde siz hesaplayın.