noobluktapro38 Decapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 İtopya'dan PC aldım içerisinde Windows, sürücüler falan kurulu mu gelecek? Yoksa benim evde kendim mi kurmam gerekiyor?
İtopya'dan PC aldım içerisinde Windows, sürücüler falan kurulu mu gelecek? Yoksa benim evde kendim mi kurmam gerekiyor?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.123 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 1 Şubat 2024 #2 Genelde freedos olarak geliyor yoğunluktan dolayı, stres testi falan yapıyorlarsa deneme sürümü kurulu gelir.
Genelde freedos olarak geliyor yoğunluktan dolayı, stres testi falan yapıyorlarsa deneme sürümü kurulu gelir.
Lucy19 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 Hazır sistem aldıysan eğer içerisinde Windows olup olmadığı belirtilir. Kendin topladıysan eğer yine seçmeniz gerekir. Ama muhtemelen 30 günlük deneme sürümüyle gelebilir.
Hazır sistem aldıysan eğer içerisinde Windows olup olmadığı belirtilir. Kendin topladıysan eğer yine seçmeniz gerekir. Ama muhtemelen 30 günlük deneme sürümüyle gelebilir.
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #4 Adını hatırlayamadığım hazır sistem satan bir şirket flash bellek ile windows kurulumunu gönderiyordu
Adını hatırlayamadığım hazır sistem satan bir şirket flash bellek ile windows kurulumunu gönderiyordu
KemalistYusuf Femtopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 46 1 Şubat 2024 #5 Anakartın içerisinde Windows 11 vardır benimkinde öyle olmuştu 30 günlük deneme süresi falanda yok bu arada.
Anakartın içerisinde Windows 11 vardır benimkinde öyle olmuştu 30 günlük deneme süresi falanda yok bu arada.