İtopya'dan alınan R5 7500F RX 7700 XT hazır sistem GPU'su sorunlu

Yusuferenwq7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire nitro+ Rx 580
İntel Core i7 (4.Nesil)
16 GB Ram
Bir ay önce İtopya'dan hazır sistem aldım: AMD Ryzen 5 7500F, RX 7700XT. Aldığımdan beri oyun dışındaki şeyler açıkken mor pikseller gidip geliyordu ekrandan. Sürücüler güncel olsa bile oyunlara girerken 'ekran kartı sürücünüz güncel değil' diyor. Bir de şimdi başladı, Discord'da ekran açamıyorum, açtığım ekran siyah ekran veriyor. İkinci el ekran kartı mı koydular anlamadım. Teknik servis ile uğraşmadan çözebileceğim bir şey var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp AMD'nin sitesinden WHQL onaylı sürücüyü kurun. Mor pikseller için görsel yollar mısın?

Dediğinizi konuyu açmadan önce yaptım ama yine bir faydası olmadı bu pixeller genellikle edit programlarında ya da bazen Chrome da gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 67c86d01-115e-43c7-872a-ee24bd4029a6.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-08-06 213014.png
    130,9 KB · Görüntüleme: 19
Her şeyi denedim yine de düzeltemiyorum.

DDU ile AMD ekran kartı sürücüsünü kaldırıp WHQL onaylı sürücüyü kurun. Bir de Chrome ayarlarından grafik hızlandırmayı kapatınca Chrome'daki sorun çözülüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…