Decaff Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Merhaba ben çarşamba günü İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Ama hala kargoya verilmedi. Sizce ne zaman verilir ve ne zaman gelir tahmini?
Merhaba ben çarşamba günü İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Ama hala kargoya verilmedi. Sizce ne zaman verilir ve ne zaman gelir tahmini?
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 251 27 Ekim 2023 #2 İtopya'da çok şikayet oluyor maalesef bazı müşterilere kargolatmıyorlar bile bu konuda çok fazla şikayet var.
İtopya'da çok şikayet oluyor maalesef bazı müşterilere kargolatmıyorlar bile bu konuda çok fazla şikayet var.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Ekim 2023 #3 Pazartesi, salı verirler heralde.
Labirent053 Picopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 Decaff dedi: Merhaba ben çarşamba günü İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Ama hala kargoya verilmedi. Sizce ne zaman verilir ve ne zaman gelir tahmini? Genişletmek için tıkla... Taksit işini nasıl hallettiniz ben hala çözemedim tek taksit seçeneği çıkıyor karşıma sadece
Decaff dedi: Merhaba ben çarşamba günü İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Ama hala kargoya verilmedi. Sizce ne zaman verilir ve ne zaman gelir tahmini? Genişletmek için tıkla... Taksit işini nasıl hallettiniz ben hala çözemedim tek taksit seçeneği çıkıyor karşıma sadece
Decaff Centipat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #5 Hocam siparişiniz hazırlanıyor diyor 4 gün oldu sizce ne zaman kargolanır