inancfruxev Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 İtopya'dan 12 taksit bilgisayar aldım fakat acil masraflar yüzünden bilgisayarın ödemesine devam edemeyeceğim sipariş faturalanıyor durumunda şu an İtopya'da ve iptal edemiyorum. Geldiğinde almasam iadeye mi gider?
İtopya'dan 12 taksit bilgisayar aldım fakat acil masraflar yüzünden bilgisayarın ödemesine devam edemeyeceğim sipariş faturalanıyor durumunda şu an İtopya'da ve iptal edemiyorum. Geldiğinde almasam iadeye mi gider?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.861 Çözümler 175 29 Eylül 2024 #2 inancfruxev dedi: Geldiğinde almasam iadeye mi gider? Genişletmek için tıkla... Evet. Ürün kendilerine iade edilir ve sizin de siparişinizin ücreti size iade edilir.
inancfruxev dedi: Geldiğinde almasam iadeye mi gider? Genişletmek için tıkla... Evet. Ürün kendilerine iade edilir ve sizin de siparişinizin ücreti size iade edilir.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #3 Arayip soyle iptal etsinler.