Çözüldü İtopya'dan alınan sistem ne zaman gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bozkurtgeldi

Femtopat
Daha fazla  
Ben 12Mart saat 21:00 da İtopya'da kuark-Fast hazır sistemini aldım fakat anakart ve ekran kartı dışında tğm parçaları değiştirdim özelleştirme yaptın ve yanında monitör kulaklık ve klavyede aldım kaç gğnde gelir acaba ve şu an indirim zamanını yani yoğunluk var mıdır?

Çözüm
Ya şimdi tedarik medarik cart curt, bayağı süre geçiyor.

2.5 hafta diyebilirim, hızlı bir şekilde kargolar canları isterlerse şansa bağlı ve süreye bağlı..

2.5 hafta diyebilirim, hızlı bir şekilde kargolar canları isterlerse şansa bağlı ve süreye bağlı..

Çözüm

2.5 hafta diyebilirim, hızlı bir şekilde kargolar canları isterlerse şansa bağlı ve süreye bağlı.

Müşteri hizmetlerine sorunca çok hızlıyız falan car curt diyorlar 3gün içerisinde elinizde diyorlar ama denekki yalan.

Müşteri hizmetlerine sorunca çok hızlıyız falan car curt diyorlar 3gün içerisinde elinizde diyorlar ama denekki yalan.
Yok hocam ya yalan.

Buraya bakıp anlarsınız zaten.

3 hafta ne demek..

Fark ettik hocam yoğunluk dönemi falan diyorlar ama şu an indirim bile yok hatta satışların az olduğu zamanlar olmasına rağmen. Daha sürer bizim iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…