İtopya'dan alınan sistem oyunda takılıyor, garanti sorun olmadığını söyledi

affan gunes

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm öncelikle. Ben 2 ay önce hazır bir sistem aldım İtopya'dan. Aldıgım gibi Valorant tarzı oyunlar yükledim ve takılmalar droplar yaşanıyordu. İtopya'nın kargo koduyla garantiye gönderdim yapılan teslerde ekran kartında sorun oldugu ve alınan firamya gönderilecegi belirtildi. Alınan firmada kartta hiçbir sorun bulunamadıgını yazmış. Tamam dedim geldi bilgisayar garantiden eve sorunlar hız kesmeden devam ediyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm öncelikle. Ben 2 ay önce hazır bir sistem aldım İtopya'dan. Aldıgım gibi Valorant tarzı oyunlar yükledim ve takılmalar droplar yaşanıyordu. İtopya'nın kargo koduyla garantiye gönderdim yapılan teslerde ekran kartında sorun oldugu ve alınan firamya gönderilecegi belirtildi. Alınan firmada kartta hiçbir sorun bulunamadıgını yazmış. Tamam dedim geldi bilgisayar garantiden eve sorunlar hız kesmeden devam ediyor. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Üzücü. İade edebiliyorsan edebilirsin.

Ürün linki atabilir misin? FPS droplar işlemciden kaynaklıda olabiliyor işlemcin düşüktür belki ayrıca driverları güncel tuttuğundan emin ol ve ısınmayı kontrol et, bende aynı durumu yaşıyordum ilk zamanlar ama artık hiç olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı