İtopya'dan alınan sistemden sonra ne yapılmalı?

Cevap arayan

Decapat
Daha fazla  
İtopya'dan bilgisayar siparişi verdim ancak hem ekran kartı montajı hem de kargoyu alırken yapmam gerekenlerden emin değilim. Mahalle bilgisayarcısına götürsem çalar ya da takarken sorun çıkartır mı? Ya da hasarlı ürün gelirse ve fark edemezsem ne yapmam lazım?

Ekran kartı takmak basit, internetten bakarak yaparsın.

Kargoyu paketten açarken video çek, bilgisayarcıya gitmene hiç gerek yok. Bana windows ve driverler kurulu geldi, ekran kartı drverini kendim kurdum.

Aman kardeşim mahalle bilgisayarcı deyince beynime kan sıçrıyor ekran kartı takmak çok kolay iş sakın ama sakın bilgisayarcıya gitme ben bile sıfırdan kendi sistemimi Technopat'ım videoları ile çok rahat kurdum ekran kartı kurulması aralarında en kolayı ekran kartının clipsini açın sonra takın buradan anlamamış olabilirsiniz fakat YouTube ekran kartı nasıl takılır yazdığınızda yüzlerce video var.

Kargoyu paketten açarken video çek, bilgisayarcıya gitmene hiç gerek yok. Bana windows ve driverler kurulu geldi, ekran kartı drverini kendim kurdum.
Benim sistemimde Windows yok driver Windows olmadan kurulmuyor diye biliyorum

Peki sistemi aldığımda işletim sistemi olmadan sağlam olup olmadığını nasıl test edebilirim

Benim sistemimde Windows yok driver Windows olmadan kurulmuyor diye biliyorum

Peki sistemi aldığımda işletim sistemi olmadan sağlam olup olmadığını nasıl test edebilirim
Hocam siz sistemi aldınız mı, elinizde mi? Deneme sürüm Windos ve ekran kartı dışındaki driverleri kurup yolluyorlar çünkü.

Hocam siz sistemi aldınız mı, elinizde mi? Deneme sürüm Windos ve ekran kartı dışındaki driverleri kurup yolluyorlar çünkü.
Sistemi dün sipariş verdim ama herhan bir işletim sistemi eklemedim o yüzden Windows yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…