D düşenekmek Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 543 Çözümler 1 9 Temmuz 2024 #1 Sistemin her şeyi İtopya'dan. İtopya dışında bir yerden soğutucu alsam ve kendim montajlasam bilgisayar garanti dışı kalır mı?
Sistemin her şeyi İtopya'dan. İtopya dışında bir yerden soğutucu alsam ve kendim montajlasam bilgisayar garanti dışı kalır mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 9 Temmuz 2024 #2 Kalmaz.
MEGREAIM Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 düşenekmek dedi: Sistemin her şeyi İtopya'dan. İtopya dışında bir yerden soğutucu alsam ve kendim montajlasam bilgisayar garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz parçalar garantili oluyor.
düşenekmek dedi: Sistemin her şeyi İtopya'dan. İtopya dışında bir yerden soğutucu alsam ve kendim montajlasam bilgisayar garanti dışı kalır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz parçalar garantili oluyor.