atakan0 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek.
İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.147 Makaleler 2 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 atakan0 dedi: İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... İtopya'yı arayarak daha net bir bilgi alabilirsin. Destekleri yardımcı olacaktır.
atakan0 dedi: İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... İtopya'yı arayarak daha net bir bilgi alabilirsin. Destekleri yardımcı olacaktır.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 28 Kasım 2023 #3 atakan0 dedi: İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... Firmayı arayıp söylersen belki yeni bir sipariş açarak gitmeden halledebilirler. Büyük ihtimal olur.
atakan0 dedi: İtopya'dan 4070 5600X'li sistem aldım darboğaz olacağını unutmusum. Mağazaya gidip daha iyi bir islemciyle degistirebiliyor muyum? Sistem 20 Aralık'ta teslim edilecek. Genişletmek için tıkla... Firmayı arayıp söylersen belki yeni bir sipariş açarak gitmeden halledebilirler. Büyük ihtimal olur.
atakan0 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 spriggan dedi: Firmayı arayıp söylersen belki yeni bir sipariş açarak gitmeden halledebilirler. Büyük ihtimal olur. Genişletmek için tıkla... Aradım hazır sistemde darboğaz olmaz dediler hepsinde test yapılıyor dediler ama pek güvenemedim. Olursa değistirebilirsiniz dediler.
spriggan dedi: Firmayı arayıp söylersen belki yeni bir sipariş açarak gitmeden halledebilirler. Büyük ihtimal olur. Genişletmek için tıkla... Aradım hazır sistemde darboğaz olmaz dediler hepsinde test yapılıyor dediler ama pek güvenemedim. Olursa değistirebilirsiniz dediler.
Q QwelorD Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 267 28 Kasım 2023 #5 1080P'de bile dert edilmeycek düzeyde olursa olur. Çok takılacak bir şey değil hayırlı olsun.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 28 Kasım 2023 #6 atakan0 dedi: Aradım hazır sistemde darboğaz olmaz dediler hepsinde test yapılıyor dediler ama pek güvenemedim. Olursa değistirebilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemse sorun olmaz. Onlar ayarlayıp satıyor zaten. Ben senin topladığın bir konfigürasyon sandım.
atakan0 dedi: Aradım hazır sistemde darboğaz olmaz dediler hepsinde test yapılıyor dediler ama pek güvenemedim. Olursa değistirebilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemse sorun olmaz. Onlar ayarlayıp satıyor zaten. Ben senin topladığın bir konfigürasyon sandım.
atakan0 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #7 spriggan dedi: Hazır sistemse sorun olmaz. Onlar ayarlayıp satıyor zaten. Ben senin topladığın bir konfigürasyon sandım. Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem de bir şey olmuyor.
spriggan dedi: Hazır sistemse sorun olmaz. Onlar ayarlayıp satıyor zaten. Ben senin topladığın bir konfigürasyon sandım. Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem de bir şey olmuyor.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 28 Kasım 2023 #8 atakan0 dedi: Neden hazır sistem de bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Adamlar zaten uyumlu parçaları toplayıp bunu bir ürün haline getiriyor. Neden uyumsuz parçalarla hazır sistem yapsınlar?
atakan0 dedi: Neden hazır sistem de bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Adamlar zaten uyumlu parçaları toplayıp bunu bir ürün haline getiriyor. Neden uyumsuz parçalarla hazır sistem yapsınlar?