İtopya'dan Alınan Sistemin Kargoya Verilmemesi

Bende Perşembe günü verdim. Peki herhangi bir yerden ulaşmayı denediniz mi? Ben mail attım, telefonla aradım ama bir türlü iletişeme geçemedim hiçkimseyle.
Mail,İnstagram,Facebook gibi yerlerden denedim ve aramayıda denedim gene ulaşamadım veya geri dönüş almadım
Mail,İnstagram,Facebook gibi yerlerden denedim ve aramayıda denedim gene ulaşamadım veya geri dönüş almadım
Bende Perşembe günü verdim. Peki herhangi bir yerden ulaşmayı denediniz mi? Ben mail attım, telefonla aradım ama bir türlü iletişeme geçemedim hiçkimseyle.
Benim kargoya verilmiş dün akşam 10 da

Son düzenleme:
Yarın arayıp bu sefer insan gibi değil bunların dilinden hayvan gibi konuşcam bakalım kaç saate kargolayacaklar.

İtopy'dan PC aldım fakat hala kargoya dahil verilmedi. İtopya'dan bilgisayar alan varsa yardımcı olabilir mi?
Benimkisi 1 haftanın sonunda verildi, mazeret olarak da depo taşıdıklarını ve kampanya yoğunluğunu öne sürdüler.

Benimkisi 1 haftanın sonunda verildi, mazeret olarak da depo taşıdıklarını ve kampanya yoğunluğunu öne sürdüler.
Burda ban yememek için yazmıyorum. 30 Kasım günü verdiğim ekran kartını 10 lanet gün oldu kargoya vermediler. Biraz daha yazarsam sülalesinin 5. fertlerinden çıkarım.

Burda ban yememek için yazmıyorum. 30 Kasım günü verdiğim ekran kartını 10 lanet gün oldu kargoya vermediler. Biraz daha yazarsam sülalesinin 5. fertlerinden çıkarım.
Müşteri memnuniyeti gerçekten rezelat, kesin konuşmayayım ancak bir kez daha oradan alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…