lethargic3113 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #1 İtopya'dan PC sipariş edeceğim az bir para vermeyeceğim sizce guvenilir mi? Kırık çıkma ihtimalinden çok korkuyorum kırık çıkarsa ne yapacağım?
İtopya'dan PC sipariş edeceğim az bir para vermeyeceğim sizce guvenilir mi? Kırık çıkma ihtimalinden çok korkuyorum kırık çıkarsa ne yapacağım?
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #2 Sözde moderatörler başlıkları kontrol ediyorlar. Itoypaya nedir?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 Güvenilir, kırık çıkacağını düşünmüyorum ama kargocunun yanında açıp hasar tespit tutanağı tutturabilirsiniz.
Güvenilir, kırık çıkacağını düşünmüyorum ama kargocunun yanında açıp hasar tespit tutanağı tutturabilirsiniz.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.776 Makaleler 5 Çözümler 13 25 Ağustos 2021 #4 @Fatieh İnsanlar hata yapabilir.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 25 Ağustos 2021 #5 @Fatieh Sonra zart zurt direkt cezayı bize basıyorlar.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #6 Müşteri hizmetleri sıkıntılı. Ben sipariş verdiğimde epey beklemiştim ama sağlam gelmişti. Kırık falan gelirse ilgilenilir.
Müşteri hizmetleri sıkıntılı. Ben sipariş verdiğimde epey beklemiştim ama sağlam gelmişti. Kırık falan gelirse ilgilenilir.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #7 Vito S dedi: @Fatieh İnsanlar hata yapabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın insanlar hata yapabilir ama biraz daha kontrol edilmeli. Sonuçta o hatayı biz yapınca uyarıyı basıyorlar. Düzgün yazılmış bir başlığı düzeltmeye çalışıp anlamını bozup öyle yayınlandığına da rastladım.
Vito S dedi: @Fatieh İnsanlar hata yapabilir. Genişletmek için tıkla... Haklısın insanlar hata yapabilir ama biraz daha kontrol edilmeli. Sonuçta o hatayı biz yapınca uyarıyı basıyorlar. Düzgün yazılmış bir başlığı düzeltmeye çalışıp anlamını bozup öyle yayınlandığına da rastladım.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.541 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #8 Itopya'dan almayın gerek fiyat olarak kazık olması gerek de satış sonrası desteğinin berbat olmasıyla tercih edilmemesi gereken bir firmadır.
Itopya'dan almayın gerek fiyat olarak kazık olması gerek de satış sonrası desteğinin berbat olmasıyla tercih edilmemesi gereken bir firmadır.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 25 Ağustos 2021 #9 Vito S dedi: @Fatieh İnsanlar hata yapabilir. Genişletmek için tıkla... Yapmayacak. Biz en ufak hatada ceza yiyorsak, o da kusursuz olmak zorunda. lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edeceğim az bir para vermeyeceğim sizce guvenilir mi? Kırık çıkma ihtimalinden çok korkuyorum kırık çıkarsa ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri sıkıntılı. Kırık çıkma ihtimali %20 diyeyim.
Vito S dedi: @Fatieh İnsanlar hata yapabilir. Genişletmek için tıkla... Yapmayacak. Biz en ufak hatada ceza yiyorsak, o da kusursuz olmak zorunda. lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edeceğim az bir para vermeyeceğim sizce guvenilir mi? Kırık çıkma ihtimalinden çok korkuyorum kırık çıkarsa ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri sıkıntılı. Kırık çıkma ihtimali %20 diyeyim.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #10 Kazık kazık kazık.