Sistemin linkini atar mısın?
Kasanın içinde 650W PSU geliyor. Yani kasa ile birlikte.![]()
THUNDER-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THUNDER-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hepinize öncelikle selamlar, İtopya'dan bir sistem baktım ancak "sistemim" bölümünde PSU yok İtopya'dan sistem alan varsa bana söyleyebilir mi PSU geliyor mu? Acil yazın ne olur?
Kasanın içinde 650W PSU geliyor.
Hazır sistemlerde güç kaynağı oluyor genelde kasa ile birlikte oluyor ayrı olmuyor. Sistem linki atın söyleyeyim.
Kanka nasıl anladın?
![]()
THUNDER-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THUNDER-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Sistemin linkini atar mısın?
Hazır sistemlerde psu kasa ile girlikte geliyor. Kasa ürününü incelersen psu yuda görebilirsin.Hepinize öncelikle selamlar, İtopya'dan bir sistem baktım ancak "Sistemim" bölümünde PSU yok İtopya'dan sistem alan varsa bana söyleyebilir mi PSU geliyor mu? Acil yazın ne olur.
Bu nedir hocam?
- "16 GB VRAM ama 4K Ray Tracing açınca FPS neden PowerPoint gibi?"
- "Radeon kartlarda, FSR aç ama görüntü hala 'Netflix düşük kalite' modunda."
- "zen 4 de o kadar ısınıyor ki işlemciye su soğutma değil, yangın söndürücü taksan yeridir."
- "1TB SSD'yle ama RTX 4070'li sistemin yarı hızında render yapıyorsun. Depolama geniş, performans düşük."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.