Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 Efe Demircioğlu dedi: İnşallah hocam. Vallahi şu konulara baktım içim karardı. Genişletmek için tıkla... Sorun etme takma kafana gelir.
Efe Demircioğlu dedi: İnşallah hocam. Vallahi şu konulara baktım içim karardı. Genişletmek için tıkla... Sorun etme takma kafana gelir.
E Efe Demircioğlu Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 59 31 Mart 2021 #12 Kerem Durmuş dedi: Akşamüstü sipariş verdim ertesi gün öğlen gibi geldi ama sizinkini bilmem. Kargo takip kodları falan olması lazım oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sadece siparişiniz alındı yazıyor. Onurfa dedi: Sorun etme takma kafana gelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çok kafaya takacak birisi değilim, sadece merakımdan soruyorum.
Kerem Durmuş dedi: Akşamüstü sipariş verdim ertesi gün öğlen gibi geldi ama sizinkini bilmem. Kargo takip kodları falan olması lazım oradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sadece siparişiniz alındı yazıyor. Onurfa dedi: Sorun etme takma kafana gelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çok kafaya takacak birisi değilim, sadece merakımdan soruyorum.