Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 266 Çözümler 4 25 Nisan 2025 #1 İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi?
İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi?
Çözüm Mantar09 25 Nisan 2025 Eymen.sarall dedi: İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet sistem ayrı toplu bir şekilde kutuda parçaların kutusu da ayrı bir şekilde gelir.
Eymen.sarall dedi: İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet sistem ayrı toplu bir şekilde kutuda parçaların kutusu da ayrı bir şekilde gelir.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.352 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Nisan 2025 #2 Eymen.sarall dedi: İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet sistem ayrı toplu bir şekilde kutuda parçaların kutusu da ayrı bir şekilde gelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Eymen.sarall dedi: İtopya'dan bilgisayar topladim ekran karti islemci kutusu anakart kutusu vs. bunlari sistemi birlestir sekilde sectim. Kutulari yollarlar mi? Genişletmek için tıkla... Evet sistem ayrı toplu bir şekilde kutuda parçaların kutusu da ayrı bir şekilde gelir.