ISekizI Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 169 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı, işlemci, SSD ve sıvı soğutma aldım ancak bunları İtopya'dan almadım. Kasamı mağazaya götürsem montajını yaparlar mı?
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı, işlemci, SSD ve sıvı soğutma aldım ancak bunları İtopya'dan almadım. Kasamı mağazaya götürsem montajını yaparlar mı?
Ö Özcan ÖZCAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.375 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Yapmazlar hocam. SSD falan önemli değil de belli başlı bileşenleri almazsanız yapmazlar atıyorum işlemci anakart kasa psu alsanız yardımcı olabilirlerdi.
Yapmazlar hocam. SSD falan önemli değil de belli başlı bileşenleri almazsanız yapmazlar atıyorum işlemci anakart kasa psu alsanız yardımcı olabilirlerdi.
Q QwelorD Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 267 1 Kasım 2023 #3 Öyle bir hizmetleri yoktur bence. Video izleyerek kendin yapabilirsin veya bildiğin bir bilgisayarcıya götür.
Öyle bir hizmetleri yoktur bence. Video izleyerek kendin yapabilirsin veya bildiğin bir bilgisayarcıya götür.