SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, İtopya'dan alışveriş yapmak istiyorum ama birkaç arkadaşım İtopya'nın müşteri hizmetlerinin ilgilenmediğini söylüyor. Alışveriş yapan arkadaşlar var mı aranızda?
Arkadaşlar, İtopya'dan alışveriş yapmak istiyorum ama birkaç arkadaşım İtopya'nın müşteri hizmetlerinin ilgilenmediğini söylüyor. Alışveriş yapan arkadaşlar var mı aranızda?
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 Ben RAM'lerimi, kulaklığımı ve faremi oradan aldım. Mağaza'ya gidip aldım. Sorun olmadı.
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 2 Haziran 2021 #3 Alışveriş yapılır da sen sen ol müşteri hizmetlerinin eline düşme...
SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 monurts dedi: Alışveriş yapılır da sen sen ol müşteri hizmetlerinin eline düşme... Genişletmek için tıkla...
monurts dedi: Alışveriş yapılır da sen sen ol müşteri hizmetlerinin eline düşme... Genişletmek için tıkla...
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.337 Çözümler 58 2 Haziran 2021 #5 Yapılır ama müşteri hizmetleri...
SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Silinen üye dedi: Yapılır ama müşteri hizmetleri... Genişletmek için tıkla... yani bi hazır sistem ve monitör alcam
Silinen üye dedi: Yapılır ama müşteri hizmetleri... Genişletmek için tıkla... yani bi hazır sistem ve monitör alcam
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.337 Çözümler 58 2 Haziran 2021 #7 SnoopyX dedi: yani bi hazır sistem ve monitör alcam Genişletmek için tıkla... Şubeye gidip alma şansınız var mı?
SnoopyX dedi: yani bi hazır sistem ve monitör alcam Genişletmek için tıkla... Şubeye gidip alma şansınız var mı?
SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #8 Silinen üye dedi: Şubeye gidip alma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... zaten şubesinden alcam
Silinen üye dedi: Şubeye gidip alma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... zaten şubesinden alcam
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Haziran 2021 #9 Eğer garantiye gitme olasılığı olan değerli bir şey alacaksanız kesinlikle almayın. Müşteri hizmetleri sizi köpeği yapar.
Eğer garantiye gitme olasılığı olan değerli bir şey alacaksanız kesinlikle almayın. Müşteri hizmetleri sizi köpeği yapar.
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #10 Ben yaptım pişman oldum. Tavsiye etmiyorum. Aldığınız üründe sorun çıkmazsa ne ala. Fakat problem yaşarsanız firmadan destek almayı unutun.
Ben yaptım pişman oldum. Tavsiye etmiyorum. Aldığınız üründe sorun çıkmazsa ne ala. Fakat problem yaşarsanız firmadan destek almayı unutun.