SnoopyX Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 MzBag dedi: Ben yaptım pişman oldum. Tavsiye etmiyorum. Aldığınız üründe sorun çıkmazsa ne ala. Fakat problem yaşarsanız firmadan destek almayı unutun. Genişletmek için tıkla... yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı
MzBag dedi: Ben yaptım pişman oldum. Tavsiye etmiyorum. Aldığınız üründe sorun çıkmazsa ne ala. Fakat problem yaşarsanız firmadan destek almayı unutun. Genişletmek için tıkla... yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.270 Çözümler 57 2 Haziran 2021 #12 SnoopyX dedi: yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı Genişletmek için tıkla... Bu biraz şans işi. Bilgisayar toplama konusu açıp başkalarının önerilerine bakabilirsiniz isterseniz (İtopya hariç).
SnoopyX dedi: yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı Genişletmek için tıkla... Bu biraz şans işi. Bilgisayar toplama konusu açıp başkalarının önerilerine bakabilirsiniz isterseniz (İtopya hariç).
MzBag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.553 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #13 SnoopyX dedi: yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı Genişletmek için tıkla... Kendi tecrübelerimi baz alarak amazonu tavsiye edebilirim. İade süresi daha uzundur ve iade konusunda sizi yormazlar. Müşteri desteği iyidir. Parçaları oradan alırsanız sorunlu ürünlerde daha kolay destek alabilirsiniz.
SnoopyX dedi: yani kuzenim şubat ayında bi bilgisayar aldı ekran kartı bozuk gelmiş değiştirdiler 1 haftada bilmiyorum peki tavsiye edeceğiniz başka yer varmı Genişletmek için tıkla... Kendi tecrübelerimi baz alarak amazonu tavsiye edebilirim. İade süresi daha uzundur ve iade konusunda sizi yormazlar. Müşteri desteği iyidir. Parçaları oradan alırsanız sorunlu ürünlerde daha kolay destek alabilirsiniz.